AUTOSERVICE AALST

Over Ons

Meer dan 20 jaar ervaring op de teller

Autoservice Aalst staat reeds jarenlang garant voor kwaliteitsvolle tweedehandswagens met een uitstekende service. Wat begon met een specialisatie in het merk Volvo groeide uit tot een voorliefde voor oldtimers van verschillende merken, zie italianclassics.be.

Vandaag bieden wij nog steeds een uitgebreid aanbod van unieke oldtimers aan. Daarnaast trok het mooie design van de Italiaanse wagens steeds meer onze aandacht.

Binnen de jonge markt van elektrische occasies sprong vooral de Fiat 500e in het oog omwille van zijn kwaliteit en zijn verbluffende prestaties. Met het Fiat 500e center trekken we de kaart voor een duurzame toekomst.

  • Tweedehands Fiat 500e
  • Dienst na verkoop
  • Uitstekende service
  • Jarenlange ervaring
GRIJP UW KANS OM VOORDELIG ELEKTRISCH TE RIJDEN

Waarom kiezen voor een Fiat 500e?

Italiaans design

De Fiat 500e blinkt uit in sublieme prestaties met een moderne look. De compacte en stijlvolle vormgeving maakt van deze wagen een stadsvriendelijke blikvanger.

Zo goed als nieuw

Wanneer u een tweedehands Fiat 500e bij ons koopt, kiest u voor een wagen in showroomstaat die volledig gepoetst en gecontroleerd werd.

Betaalbaar elektrisch rijden

De Fiat 500e is momenteel een van de enige elektrische tweedehandswagens die u tegen een democratische prijs kunt aanschaffen.

Topprestaties

Met een sprint van 0 tot 100 km/u in 9 seconden moet de Fiat 500e niet onderdoen voor de klassieke wagen met een brandstofmotor.

Elektrische topprestaties

Kies voor ultiem rijplezier met de Fiat 500e

100 % elektrisch
In een veranderende omgeving met steeds meer lage emissiezones blijft de Fiat 500e een welkome gast in elke stad. Met een lage CO2-uitstoot en een voordelig oplaadtarief via eigen zonnepanelen of oplaadpunten, kiest u voor betrouwbare mobiliteit.
Pittig en baanvast
De vele positieve reviews roemen de Fiat 500e omwille van zijn baanvastheid en de pittige motorkracht. De gelijkmatige verdeling van de batterijen (50% vooraan en 50% achteraan) resulteert in een betrouwbare stabiliteit. De stijlvolle Fiat 500e weet dan ook vele klanten te bekoren.

Extra informatie of een afspraak voor een testrit?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Adres

Gentsesteenweg 79,
9420 Erpe-Mere

BACK TO TOP